Klokkevænget 2, 3300 Frederiksværk

Velindrettet villa med lækre og luksuriøse detaljer.

Kregme ligger naturskønt mellem Roskilde Fjord og Arresø. Det perfekte valg for jer, der ønsker at bo i rolige og børnevenlige omgivelser, tæt på skoven, men også tæt på togstation, skole, indkøb og meget mere. I den nærliggende by Frederiksværk findes der yderligere indkøb og mange faciliteter.

På Klokkevænget 2 kan I parkere bilen i dobbeltgaragen og enten gå ind via bryggerset eller hovedindgangen. Husets bryggers er praktisk indrettet med teknikken gemt væk og med god plads til at klare vasketøjet og smide overtøj og sko i hverdagen. Fra hovedindgangen kommer I ind i en stor entré, der via en gang leder videre til tre fine værelser samt et badeværelse, som med fordel kan bruges som børneafdeling.

Husets køkken-alrum byder på flere og lækre detaljer - blandt andet en hyggelig kaffebar og et vinrum, som ligger i forbindelse med depotet. Køkken-alrummet er indrettet med køkkenø, som inviterer til at familien samles om madlavningen eller en snak om dagen. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken-alrummet, hvilket giver fornemmelsen af endnu mere plads.

Sidst, men ikke mindst finder I forældreafdelingen, som består af et soveværelse, et walk-in-closet og et lækkert badeværelse. Forældre- og børneafdeling er adskilt af stuen og køkken-alrummet, så der er gode muligheder for både samvær og alenetid.

Villaen er fyldt med gode materialer og inventar, herunder akustikfelter i køkken/alrum og stue. Snedker-lavet depotrum. Timberman Oxford Oak gulve i alle rum, hvor der ikke er klinkegulve. HTH inventar. Lystunnel samt LED lyskit. Sorte zinktagrender. Solarglas i vinduerne i alrum, stue og 2 værelser. Fuldisoleret garage med gulvvarme.

Skynd dig at bestille en fremvisning allerede i dag hos LIVINGDAY, tlf. nr. 76 400 282.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.