LIVINGDAY Ejendomsmægler Vejle sælg bolig manja mikeli

SKAL LIVINGDAY SÆLGE DIN BOLIG?

Livingday er det alternative og trygge valg af ejendomsmæglerpartner. Sælg gennem Livingday og oplev et personligt salg, hvor du bliver sat i centrum og salgsarbejdet er skræddersyet til din bolig.
Vi laver sammen med dig en handlingsplan for salget af din bolig, og tager dig med på et eventyr, hvor Livingday guider dig trygt igennem alle faserne i salget af din bolig.
Vi reducerer dine omkostninger, og er derfor altid billigst på salæret - Se mere her
Vi har en stor platte af muligheder for markedsføring, bl.a. intelligent annoncering på de Sociale Medier (LivingMatch), boligfilm samt annoncering på alle sædvanlige boligsites f.eks. Boligsiden.dk, Boliga.dk, Home.dk, Danbolig.dk, EDC.dk. Du vælger selv, hvad du har lyst til.
Vi vil gerne have, at du anbefaler os til andre, så vi lægger vægt på, at du er velinformeret og har fået opfyldt dine forventninger og ønsker til handlen og til din ejendomsmægler. Anbefaler du en kunde til os, som derefter sætter sin bolig til salg hos os, giver vi dig et gavekort.
Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 76 400 282 for en gratis og ordentlig salgsvurdering af din bolig, der kan blive begyndelsen på et spændende samarbejde - udfyld skemaet herunder.

Lad os starte et spændende samarbejde...

maj 2024

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
LIVINGDAY Ejendomsmægler Vejle livingmatch SoMe markedsføring

KØBERE PÅ VEJ TIL DIN BOLIG

Kontakt dem via intelligent annoncering på Facebook, Twitter og Instagram.
Der er nye medievaner i markedet. Vi anbefaler derfor intelligent annoncering på de sociale medier som et supplement til den
traditionelle markedsføring. Livingday har markedets mest præcise og målrettede annoncering på de Sociale Medier – vi kalder det:
LivingMatch.
Det smarte ved LivingMatch, at der defineres et unikt køberpotentiale til den enkelte ejendom, hvilket gør det muligt at målrette
annonceringen til specifikke brugere på Facebook, Twitter og Instagram. Annoncerne placeres på brugerenes sociale “væg” og antallet af visninger styres af løbende målgruppematch samt af kliks, likes, delinger og kommentarer.
LivingMatch fungerer ved, at der opsamles brugerinformation - fakta og adfærd - via trafik på Google og Facebook.
Herudfra defineres den potentielle målgruppe af aktive, overvejende og passive købere til netop din bolig.
LivingMatch har opsigtsvækkende resultater. Når du bruger LivingMatch mangedobles antallet af besøgende på din bolig.
Vi oplever, at eksponeringen stiger med op til 13 gange den ”normale” trafik. Kontakt os for nærmere information og priser.
LIVINGDAY Ejendomsmægler Vejle sælg bolig sælg hus

GODE RÅD TIL ET HURTIGERE SALG

Der er mange boliger til salg i øjeblikket, det kan derfor være en god idé, at forberede sin bolig til et hurtigt salg. Her giver Livingday forslag til, hvordan du kan gøre din bolig mere attraktiv og indbydende for de potentielle købere, der kommer på fremvisninger.
GODE IDEÉR DU ALTID BØR VÆRE OPMÆRKSOM PÅ:
• Rengøring og udluftning af huset, så evt. lugtgener fra røg eller husdyr ikke dominerer.
• Puds vinduer og sørg for, at så meget lys som muligt kan trænge ind. Træk gardiner/persienner fra.
• Hold huset ryddeligt, red senge, gem evt. møbler og pynteting væk, hvis der er meget af det, så boligen fremstår enkel og overskuelig. • Sørg for et ryddeligt og pænt indgangsparti – for et godt første håndsindtryk.
• Mal væggene lyse, hvis der er mange farver i huset. Jo mere lyst og enkelt boligen er, jo mere neutral og indbydende fremstår den overfor købere.
• Ryd op/ud i kældre og garager, så de fremstår anvendelige til deres formål.
• Vis, at haven kan anvendes med møbler, der passer til årstiden. Sørg fx. for at græsset er slået og planter/træer ikke dækker haven.
• Fjern eller rens tæpper, hvis de fremstår meget slidte, og der er pæne trægulve nedenunder.
• En frisk blomst/buket og lys på bordet.
GODE IDÉER DER KAN FÅ BOLIGEN TIL AT VIRKE ENDNU MERE INDBYDENDE:
• Male vægge og lofter hvide/lyse, hvis de fremstår mørke.
• Male udvendigt træværk, der trænger til maling og fx. skaller.
• Maling af taget, hvis det egner sig til det, og det kan forbedre husets udseende.
• Tjek isoleringen, og evt. efter-isolere på loftet/krybekælderen.
• Tjek tilstandsrapporten og udbedre de K3 og K2, der er muligt(komma fjernes her) uden større indgreb.
• Afslut evt. påbegyndte små projekter. Fx manglende fuger, lister, løse håndtag og sprungne lyspærer
GODE IDÉER I FORBINDELSE MED TILSTANDSRAPPORT OG ELTJEK
• Tjek fuger, lister og andre småfejl, der kan udbedres forinden gennemgangen. Fuger fx kan give K3 (kritisk skade) i rapporten. Spørg evt. LIVINGDAY, om der er fejl, der bør udbedres forinden. Alternativ er der nogle byggesagkyndige, der tilbyder et før-tjek, så fejl og mangler kan udbedres inden tilstandsrapporten færdiglaves.
• Gå med den byggesagkyndige rundt – og bed ham forklare dig, om de eventuelle fejl han finder. Således giver rapporterne mere mening, når du modtager dem.
• Jo flottere rapporter, jo mindre grundlag for eventuel prisreduktion har køber.
• Det kan næsten aldrig betale sig, at investere i dyrere forbedringer såsom nyt køkken og bad, nyt tag eller andre større forbedringer.
Hvis du er i tvivl - så ring til os, vi står gerne til rådighed med gode råd om, hvad der betaler sig for netop din bolig!
Under fremvisninger anbefaler Livingday, at sælger ikke er til stede, da det kan få køberne til at være tilbageholdende med deres anmærkninger/oplevelser af boligen. Som sælger kan man evt. gå en tur. En fremvisning varer typisk mellem 20-40 minutter, afhængigt af ejendommens type og størrelse.