LIVINGDAY Ejendomsmægler Vejle Manja Mikeli

VELKOMMEN TIL LIVINGDAY

LIVINGDAYS UNIVERS - Livingday er det alternative og trygge valg af ejendomsmæglerpartner. Sælg gennem Livingday og oplev et personligt salg, hvor du bliver sat i centrum og salgsarbejdet er skræddersyet til din bolig. Livingdays indehaver Manja Mikeli har mere end 25 års erfaring indenfor salg af boliger i Vejle og opland. Hun brænder for sit job, har stort lokalkendskab og sætter en dyd i at arbejde aktivt, professionelt og troværdigt. Nøjagtigt som resten af personalet, der iøvrigt også alle bor i Vejle. Livingday har et markant og stilfuldt brand, der gør os synlige og attraktive. Vi er alle en stor del af lokalsamfundet, elsker sport, kultur og naturen i vores by.
Har du en bolig udenfor Vejle og Vejles opland, kan du med fordel anvende vores attraktive sælg selv pakke. Her får du det hele, bortset fra at du selv skal fremvise.
LIVINGDAYS MÅL er, at sælge din bolig bedst og hurtigst muligt - med færrest mulige udgifter for sælger. Livingday er fri og uafhængig, vi har ikke udgifter til store ejendomsmæglerkæder, tv-reklamer og store showrooms, men vi har byens laveste salær, den bedste service og de mest tilfredse kunder. Se priser, klik her
HOS LIVINGDAY KAN VI SELV, vi er frie, vi fokuserer på salget af din bolig, og tvinger dig ikke ind i et stort finanssamarbejde hvor alle mulige interesser har større betydning end salget af din bolig.
KUNDERNES TILFREDSHED VEJER MERE END SALÆRET - Vi vil gerne have, at du anbefaler os til andre, så vi lægger stor vægt på, at du er velinformeret og har fået opfyldt dine forventninger og ønsker til handlen og til din ejendomsmægler.
GRATIS SALGSVURDERING - Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 76 400 282 for en gratis og ordentlig salgsvurdering af din bolig, der kan blive begyndelsen på et spændende samarbejde. Det er den rigtige pris der får boligen solgt. Det handler om seriøsitet. Bestil vurdering, klik her.
MARKEDSFØRING - Livingday har den flotteste og mest brugervenlige hjemmeside, som masser af kunder besøger hver dag. Vi har en stor produktplatte til markedsføringen af din bolig. Du kan tilvælge bl.a. boligfilm og intelligent markedsføring på de sociale medier.
- Fordi ikke alle ejendomsmæglere er ens!

Medarbejdere

Manja Mikeli

Ejendomsmægler & Indehaver. MDE

Reimer Mikeli

Ejendomsmægler

LIVINGDAY


Torvegade 7B, 1. th.

7100 Vejle


76 400 282mr@livingday.dk

CVR 28637357


Åbningstider

Mandag
10.00 - 17.00

Tirsdag
10.00 - 17.00

Onsdag
10.00 - 17.00

Torsdag
10.00 - 17.00

Fredag
10.00 - 15.00

Lørdag
Efter aftale

Søndag
Efter aftale

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 København K, tlf. nr. 33 36 95 95.
Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk