Majsmarken 13, 7080 Børkop

NYBYGGERI - LÆKKERT HUS I BØRKOP SÆLGES!

Spændende projekt-salg, hvor der er sørget for det hele, så du blot skal følge med på sidelinien, når din nye drømmevilla opføres. Der vil være mulighed for at lave visse ændringer/tilkøb. Husets byggeproces påbegyndes ved salg.

Vinkelhuset er med praktisk indretning. Når du parkerer i husets carport, kan du gå tørskoet ind i husets entré og herfra direkte ind til det funktionelle bryggers. Videre inde i huset kommer du til et dejligt køkken/alrum med indbyggede hårde hvidevarer, udgang til terrasse, flot HTH inventar og selvfølgelig en god køkkenø. I åben forbindelse med alrummet ligger stuen, hvorfra du har udgang til SV-vendt overdækket terrasse og haven. Fra alrummet har du også adgang til et viktualierum og ind til et stort soveværelse med et praktisk walk in og eget badeværelse. Udover de to børneværelser (11 m2) i børneafdelingen ligger her også et kontor (8,5 m2) samt et velindrettet badeværelse.
Carporten er integreret og har et praktisk og isoleret redskabsrum.

Prisen er inkl. byggegrund, tilslutninger, byggetilladelse, ekstra fundering, forbrug af byggestrøm/-vand, men ekskl. haveanlæg og skøde/tinglysnings-omkostninger.

Husets indeholder bla. fjernvarme, flotte går-brune mursten, opmurede gavle, sorte betontagsten, zink tagrender, træ/alu. vinduer fra Rationel, filt på væggene, gipslofter med akustik i K/A og stue, gulvvarme med Danfoss link, Timbermann oak gulve og klinkegulve, ventilationsanlæg, Ifø toiletter med skjult cisterne, linjeafløb i bruseniche samt blandingsbatterier fra Hans Grohe. Der er afsat kr. 150.000,- til HTH inventar.

Attraktiv udstykning - ideelt sted til børnefamilier, beliggende ud til åbne marker og samtidigt tæt på skole og by.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.