Enggårdstoften 78, 7120 Vejle Øst

Indflytningsklar villa med god planløsning.

Skal du købe ny bolig i 2024 - så er villaen her et rigtig godt bud. Den lever fuldt ud op til den moderne familie - og man får rigtig meget for pengene.

Den er opført i 2007 og fremstår i rigtig flot stand, tilmed nymalet indvendigt. Her er tænkt i minimal vedligeholdelse med opmurede gavle, gennem-murede vægge
og antracitfarvede træ/alu-vinduer. Der er også lagt vægt på gode lysindfald og praktisk indretning. Her er f.eks. en børneafdeling med 2 værelser og et badeværelse.
Samt en forældreafdeling med kontor og soveværelse med adgang til badeværelse med brus og hjørnebadekar. Husets hjerte er det store køkken-alrum, der har flotte gulvklinker og åben forbindelse til den nedsænkede stue med parketgulv. Køkkenet er et hvidt U-køkken med mange skabe. Bryggerset ligger naturligvis nærmest børneafdelingen, og har mange skabe og plads til vaskesøjle og fryseskab.

Villaen er opført med integreret carport og redskabsrum. Da det er et vinkelhus er der fin mulighed for flere hyggelige terrasser. Haven er sydvendt og ugenert.

Beliggenheden i Vejle Øst er rigtig god. Du finder flere indkøbsmuligheder (f.eks. Bilka, Bredballecentret), gode skoler og fritidsaktiviteter.
Man kan hurtigt komme på motorvejsnettet eller ned til Vejle Centrum.

Alt i alt en drømmevilla for rigtig mange - klar til at flytte ind i.
Ring til LIVINGDAY på tlf. 76 400 282 og bestil en fremvisning - eller kontakt os på salg@livingday.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.