Ruevej 176, Skibet, 7100 Vejle

Lystejendom i Vejle Ådal med 7,4 HA jord - BUD ØNSKES!

Midt i den skønne natur, få km fra Vejle, ligger denne herlige lystejendom. Her har du muligheden for at udleve drømmen om at bo idyllisk på landet, sammen med et rigt dyreliv, fiskeret ved Vejle Å og ikke mindst en masse plads at boltre sig på.
Ejendommen fremstår i rigtig god stand, bygningerne omringer en hyggelig gårdsplads og de tilhørende enge ligger smukt med udsigt til den kuperede og smukke natur, som Skibet er kendt for.

Beboelsen indeholder: Entre. Spisestue med fransk dør ind til opholdsstue. Køkken med stor vindueskarnap og spiseplads, her har du et rigtig godt kig til alt det grønne.
Baggang. Badeværelse fra 2003. 1. sal: Kontor. Toilet. Stort vinkelværelse med skabe. Værelse. Stort soveværelse med meget skabsplads. Repos.
Taget er skiftet over 2 gange (ca. 3 og 15 år siden). Vinduerne er løbende udskiftet. Der er fibernet.

Udhus (stald) på 373 m2 er opført i 2004 og rummer mange muligheder. Der er 2 elporte i det store disponible rum/garage, hvor der også er udnyttet 1.sal med et stort rum. Derudover: Fyrrum. Vaskehus med gulvvarme. Festlokale med troldtektloft, klinkegulv med gulvvarme og adgang til fint badeværelse. 1. sal med trægulv indrettet med 2 hyggelige disponible rum.

Endvidere: Ældre garage med 2 elporte, og ovenpå indrettet med disponibelt rum med the-køkken samt et badeværelse.
Hyggelige pavillon hvor udelivet kan nydes trods regn og blæst. Drivhus. Overdækket areal til parkering af diverse køretøjer.
Opvarmning: Varmepumper, solcelleanlæg til strøm. Vand: kildevands-boring i fællesskab med 4 andre ejendomme. Afløb: mekanisk renseanlæg fra 2003. Regnvand løber i separat ledning.

Ejendommen er oplagt til lidt dyrehold, delvis erhverv eller blot til den plads-søgende familie. Ønsker man mindre jordtilliggende, er der evt. mulighed for salg af ca. 1,5 HA.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.