Havholm Agervej 18, 4050 Skibby

ÅBENT HUS HVER SØNDAG KL. 13.00-16.00

Energivenligt hus med plads til hele familien i skønne Skibby.

Flyt ind i 173 velindrettede kvadratmeter, og få den smukke nordsjællandske natur som nabo. Velkommen til skønne Skibby, hvor dette nybyggede hus med tilhørende 54 kvadratmeter stor dobbelt garage kan blive jeres.

Skibby er en dejlig by omringet af den smukke nordsjællandske natur. Byen rummer både skole, daginstitutioner, gode indkøbsmuligheder og idrætsklub. Er I mere til udendørsaktiviteter, ligger smukke Selsø kun 1,5 km. væk. Her kan I gå på opdagelse i områdets rige fugle- og dyreliv, eller I kan tage på sejl- og fisketure. Sommeren kan I nyde ved en af de dejlige badestrande, der findes langs områdets fjorde. Skibby ligger med kort afstand til Kronprinsesse Mary-broen, hvorfor I kan nå København på 45 min. Roskilde og Holbæk ligger 30 min. væk, og Frederikssund kan nås på 20 min. Her finder I udover gode indkøbsmuligheder også restauranter og forskellige kulturelle tilbud.

Selve huset byder jer velkommen i den dejlige entré, hvorfra I har adgang til et praktisk bryggers med masser af plads til opbevaring af overtøj, børnenes flyverdragter og vinterstøvler. I husets hjerterum, køkken/alrummet, er der god plads til alle. Her kan børnene være kreative ved spisebordet, mens aftensmaden bliver tilberedt i det lækre, U-formede køkken. Børneafdelingen ligger ved siden af køkken/alrummet og består af tre værelser, to med walk-in-closet, og et dejligt badeværelse. I voksenafdelingen ligger husets andet badeværelse og et soveværelse med walk-in-closet. Badeværelset er fyldt med gode detaljer, såsom rainshower, shampooniche og linjeafløb. Stuen og den overdækkede terrasse ligger i husets vinkel. Stuen indbyder til filmaftener og ren afslapning, og herfra har I også adgang til den overdækkede terrasse, hvor I kan invitere til hyggelige grillaftener eller nyde weekendens morgenkaffe. Der er gulvvarme i hele huset, som opvarmes med jordvarme, og på taget har I også et solcelleanlæg. I styrer opvarmningen af huset via en smart app eller termostater.

Ring allerede i dag til Livingday for at få en fremvisning af villaen: 76 400 282.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.