Bæksgårdvej 29, Bæksgård, 7323 Give

Enestående og idyllisk lystejendom med 21 HA jord.

Her er muligheden for at erhverve sig en sjælden og unik beliggende ejendom - fredeligt omkranset af den smukkeste natur - og kun 2 km fra Give By.
Et paradis for jægere, heste-interesserede og for alle dem, der vil bo omgivet af skov, marker og smukke landskaber. Her kan man nyde naturens varierende årstider, det rige dyreliv og de mange muligheder på de 21 HA jordtilliggende.

Ejendommen består af 325 m2 stuehus, til dels nybygget i 2005 til dels gennemgribende renoveret. Derudover veludstyret hestestald på 120 m2 med 4 bokse, Maskinhus 260 m2 , garage 31 m2 samt jagthytten på 28 m2. De 21 HA jordtilliggende består bl.a. af hestefolde, skov samt ridebane med sandbund på ca. 38X20 meter.

Stuehuset er charmerende, meget velholdt og med en indbydende atmosfære. Der er tænkt i mange fine detaljer og alt sammen i den idylliske landlige stil. Lys og god rumfølelse er andre nøgleord for huset. Her er masser af vinduer og lyse lofter, delvist i kip. Der er udgang til terrasser og gårdmiljøer på begge sider af huset, hvor man kan nyde naturen og de dyr, der kigger forbi, f.eks. krondyr, råvildt med mere.

Her er masser af plads med bl.a. 6 store værelser, 5 pæne badeværelser, stort og flot køkken-alrum, 2 hyggelige stuer (den ene med loft til kip og synlige bjælker) samt stort hobbyrum/gildesal.

Fra ejendommen er der kun 1 km til en rigtig god skole, 2 km til indkøb i Give - og indenfor 30 minutters kørsel kan du nå Herning, Vejle og Horsens.

Ring i dag, hvis du ønsker at se denne unikke ejendom!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.