Nyboesgade 6, 3. tv., 7100 Vejle

Charmerende andelslejlighed i Vejle centrum - BUD ØNSKES!

I en smuk rødstensejendom beliggende 2 minutters gang fra Vejles gågade ligger andelslejligheden her. Den ligger på 3. sal, så man ikke kan høre trafik, og man er løftet op i lyset. Her oser af charme bl.a. på grund af de synlige lofts-bjælker, og den hyggelige måde lejligheden er indrettet på. Den er i utrolig fin stand, lige til at flytte ind i, og er en ikke-ryger bolig.

Andelsboligforeningen er meget sund og velfungerende. Der er et godt sammenhold, en meget vedligeholdt ejendom og en god økonomi. Gårdhaven er indrettet til hygge med pavillon, borde, blomster m.m. Der er adgang til en lille grøn by-oase med frugttræer, som man har sammen med nabobygninger. Her er fred og ro, til trods for nærheden til byens liv. Det er tilladt med et husdyr.
Der er altid aflåst hoveddør med dørkode. Ejendommen er opvarmet med fjernvarme og har et flot energimærke.

Andelslejligheden indeholder: Rummelig entre med plads til garderobe. Meget hyggelig stue med vinkel, der gør den perfekt til indretning af spiseplads og sofahygge område. Åben adgang til praktisk og hvidt køkken. Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet, pænt hvidt inventar og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt værelse med vindueskarnap og skabe. Hyggeligt soveværelse med skabe og god plads. Dertil eget depotrum i kælderen.

Lejligheden har flotte hvide vægge og lofter, nyere massive fyldingsdøre samt flotte og lakeret bøgeparketgulve.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.