Hvejselvej 14, Hygum, 7300 Jelling

Idyllisk beliggende lystejendom.

Vil du gerne bo naturskønt på landet - men stadig tæt på byen ? (her ca. 3 km til Jelling, 7 km til Tørring og 10 km til Vejle) - og vil du gerne have plads til et par heste eller måske en samling biler eller anden hobby ?, så har du en fantastisk ejendom her!

Beboelsen er fra 1980 og er i god stand, har en super indretning og et energimærke C. Man vil meget nemt kunne modernisere til nutidens trend - fordi rammerne er super fine. Udover beboelsen er der også en mindre stald passende til 2-3 heste eller andre dyr samt en lade på 104 m2 til værksted, opbevaring eller hvad man nu lyster. I midten af længerne er der en idyllisk gårdsplads. Grunden er på 1,8 HA med en skøn have samt en græsfold.

Beboelsesejendommen indeholder: Entre med klinkegulv. Stor stue med brændeovn og udgang til haven. Fra stuen adgang til ekstra stue eller kontor med dobbelt glasdør. Spisekøkken med inventar i egetræ (mulighed for at åbne op til stuen). Praktisk bryggers. Stort badeværelse med 2 håndvaske, bruseniche og bidet. Soveværelse med adgang til stort påklædningsrum/kontor (kan nemt opdeles i 2 gode værelser).
1. sal med repos. Badeværelse med bruseniche. Meget stort værelse. Hyggelig stue med Morsø brændeovn.

Alt i alt får man rigtig meget for pengene her. Ejendommen er oplagt til børnefamilien, idet der er skolebus uden for døren og kun 2 km til Thommysminde rideskole. Ring allerede i dag for en fremvisning af herlighederne........

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.