Brogade 4A, 2. 13., 5500 Middelfart

Vil du bo i en charmerende ejendom i et maritimt miljø?

Beliggenheden fås ikke bedre! Få meter fra vandkanten og fra Middelfarts hyggelige centrum giver ejerforeningens beboere optimale muligheder for hygge, liv og smukke udsigter. Med ejendommens 2 længer, der danner et meget skønt have- og terrassemiljø kan man også finde ro og idyl.

Ejendommen er flot og vedligeholdt med malet facade og rødt tegltag. Opgangen er nymalet og indbydende. Der er dørtelefon.

Indeholder: Entre/Fordelingsgang. Stor og lys stue med franske døre. Køkken med inventar i egetræ samt mulighed for spiseplads. Spisestue. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Stor stue, der nemt kan ændres til 2 store værelser. Soveværelse med 3 skabe. Dertil et godt depotrum på 6 m2. Lejligheden har hvidmalede vægge og nyere Timberman slots-plankegulve.

Ejerforeningen er yderst velfungerende og økonomisk sund. Man har det godt med hinanden, og er man til det sociale, så er der flere muligheder for det. Blandt andet med beboer arrangementer, et fælles hobbyrum i kælderen samt hygge i den meget skønne og velplejede have.

Der må ikke holdes husdyr. Udlejning er tilladt. Ejendommen har fjernvarme og et meget flot energimærke på C.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.