Hirsemarken 6, 7080 Børkop

NYBYGGERI - LÆKKERT HUS I BØRKOP SÆLGES!
Spændende projekt-salg, hvor der er sørget for det hele, så du blot skal følge med på sidelinien, når din nye drømmevilla opføres. Der vil være mulighed for at lave visse ændringer/tilkøb. Huset opføres af Danmarks bedste byggefirma, Hybel Huse. Husets byggeproces påbegyndes ved salg.

Vinkelhuset er med praktisk indretning. Når du parkerer i husets carport, kan du gå tørskoet ind i husets entré og herfra direkte ind til det funktionelle bryggers. Videre inde i huset kommer du til et dejligt køkken/alrummet med kogeniche, indbyggede hårde hvidevarer og selvfølgelig en god køkkenø. Indbygget i køkkenøen har du masser af opbevaringsplads. I åben forbindelse med alrummet ligger stuen, hvorfra du har udsigt ud mod sydvendt terrasse og haven. Både i stuen og i alrummet har vi lavet terrassedøre, så du kan åbne helt op på de varme dage. Fra køkkenet har du også adgang videre ind til et stort soveværelse med en skabsvæg og eget badeværelse. Udover de to børneværelser i børneafdelingen ligger her også et velindrettet badeværelse. Sluttelig indeholder dette hus på 141 m2 også et ekstra værelse/kontor på hele 9,75 m2.

Udover en carport hører der også et praktisk redskabsrum til huset, hvor du kan opbevare græsslåmaskinen, dine haveredskaber og dit værktøj. Prisen er inkl. byggegrund, tilslutninger, byggetilladelse, ekstra fundering, forbrug af byggestrøm/-vand, men ekskl. haveanlæg og skøde/tinglysnings-omkostninger.

Husets indeholder bla. fjernvarme, Sisteron mursten fra Egernsund, sorte betontagsten, zink tagrender, træ/alu. vinduer fra Rationel, filt på væggene, gipslofter med akustik i K/A og stue, gulvvarme med Danfoss link, trægulve og klinkegulve, el-pakke med bl.a. 12 spot og hvidevarepakke. Danfoss ventilation, Ifø Spira toiletter med skjult cisterne, linjeafløb i bruseniche samt rainshower fra Hans Grohe. Der er afsat kr. 150.000,- til HTH inventar.

Attraktiv udstykning med 17 byggegrunde - ideelt sted til børnefamilier, beliggende ud til åbne marker og samtidigt tæt på skole og by.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.