Salviehaven 24, Vonsild, 6000 Kolding

Veludnyttet og nybygget villa med 5 værelser.

Der er plads til hele familien i dette dejlige, forskudte hus på 194 m2, beliggende i Vonsild kun 6 km fra Kolding Centrum. Drømmer I om at være omgivet af smuk natur, bo tæt på indkøb, daginstitutioner, skole og idrætsforening ? Så er dette hus på Salviehaven 24 i Vonsild lige noget for jer.

Salviehaven er en del af en ny udstykning, og herfra har I nem adgang til alle dagligdagens fornødenheder, inklusiv en skøn natur og Kolding centrum kun 6 kilometer væk. Her kan I shoppe i specialbutikker, gå på restaurant og deltage i byens kulturliv. For pendlere ligger Vejle, Fredericia og Haderslev kun en halv times tid væk.

Huset på Salviehaven 24 er noget helt særligt. Her får I 194 velindrettede m2 med 5 værelser, dobbelt garage og en skøn overdækket terrasse, hvor I kan nyde sommeren, også når regnen siler stille ned. Her kan venner og familie inviteres på et godt glas vin eller en hyggelig grillaften, mens børnene leger i haven.

Terrassen kan I komme til fra husets lækre køkken/alrum, der har et fantastisk lysindfald fra vinduespartierne ud mod haven og fra et dobbelt ovenlysvindue over vaskeøen i køkkenet. Her kan I samles som familie, selv når maden skal tilberedes. Det sikrer et stort spisebord, hvor børnene kan hygge sig med krea-projekter eller lektielæsning, mens de voksne står for madlavningen.

3 af husets 5 værelser er placeret i børneafdelingen, hvor der også er et dejligt badeværelse med bruseniche med rainshower og shampoohylde. 2 af børneværelserne har indbyggede skabe, og fra det tredje er der udgang til haven. Voksenafdelingen rummer husets 2 sidste værelser, et soveværelse og et kontor. Fra soveværelset er der adgang til et stort badeværelse via et walk-in-closet. Badeværelset har to store vinduespartier, dobbelt-bruser og en shampoohylde, som giver lidt mere luksus i hverdagen.

Dette forskudte vinkelhus har to indgange. Ankommer du i bil, kan du parkere i husets dobbelte garage, og hvis du kommer på gåben, kan du via den overdækkede indgang komme ind i entreen.
Efter børneafdelingen kommer du ind i det gennemgående køkken/alrum med vinduer ud til haven, som giver et flot lysindfald fra to sider. På væggen ind mod børneafdelingen har vi lavet en skabsvæg med en skjult indgang til viktualierummet. I forlængelse af køkkenøen er der plads til et stort spisebord. Her kan du nyde udsigten til den overdækkede terrasse, som ligger udenfor køkken/alrummet.
Fra køkken/alrummet er der adgang til dagligstuen, som leder dig videre til henholdsvis kontoret og voksenafdelingen. I voksenafdelingen kommer du ind i en lille fordelingsgang, hvor soveværelset ligger på venstre side, og det store badeværelse til højre. Voksenafdelingens walk-in-closet ligger imellem de to rum og er gemt bag en skydedør.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.