Fredericiavej 52, 7100 Vejle

Pragtfuld herskabsvilla med flot og ugenert have.

En absolut sjælden perle kan nu blive din. Nænsom og kvalitetsbevidst renovering. Her oser af hygge og stil, og der er bevaret utroligt mange fine og originale detaljer. Såsom original Hess kamin m.nr., blyindfattede fløjdøre samt kighul til stuepige-værelset. Villaen er i meget fin stand, og fremstår arkitektonisk flot med mursten i gule farvenuancer, nyere rødt tegltag, mahognie-vinduer og kobbertagrender.

Forhaven er nydeligt anlagt og med plads til biler. Her er et flot og overdækket indgangsparti. Den skønne baghave vender sydvest, med mulighed for sol hele dagen, ligesom den er ugenert og med ro. Haven har gamle og fine træer og buske.

Villaen indeholder:
Hyggelig stue med dekorativ gammel Hess kamin med dobbelt fløjdør indtil spisestue - begge med flotte parketgulve. Fra stuen er der udgang til stor sydvestvendt terrasse. Profilkøkken med hvidt inventar, spiseplads og gode hårde hvidevarer. Gæstetoilet. Kontor. Hall med skabe og opgang til 1.sal.
Trappen til 1.sal er meget flot. På øverste etage er der repos med vareelevator, der går ned til stueetagen samt til kælderen. 2 gode værelser. Gæstetoilet. Master bedroom med skabe og aircondition. Meget stort badeværelse med spa-hjørne, spule-toilet og pænt inventar. Kælderen rummer: Værksted. Kondirum. Viktualierum. Gæstetoilet. Stort vaskerum med Designa inventar. Lækkert hobbyrum (pt anvendt til vinkælder). 2 depotrum. Endvidere garage med støbt gulv og troldtektloft samt et udhus.

Gå-afstand til Vejle centrum, skole og indkøb. Ligesom Mølholmsdammen og Mølholmsskoven ligger meget tæt på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.