Ringvejen 57, 7300 Jelling

Søger du en bolig, der er indflytningsklar, lys og moderne, så er den her. Allerede fra fortorvskanten oplever man, at her er der styr på tingene. Haven er flot anlagt med terrasser og bede. I 2011 blev der opført en stor carport med 25 kvm udhus/anneks. Derudover er der et brændeskur.

Boligen er forbedret og renoveret overalt. Bl.a. er der i 2001 opført 1.sal med loft til kip og massive fyretræsgulve. Her finder vi et soveværelse, flot badeværelse, kontor samt en hyggelig stue. Stueetagen indeholder entre, rigtig flot KVIK køkken i åben forbindelse med alum/stue. Køkkenet har grebsfrie easylock låger og komposit bordplader. Stuen har brændeovn samt udgang til terrasse. Badeværelse med nyt inventar, bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. 2 gode værelser.

Vinduer er løbende udskiftet. De fleste vægge og lofter er renoverede. Fremstår meget flot overalt.

I andelsboligforeningen har man ingen fælles vedligeholdelse og ingen gæld. Så det er meget lige som at købe en almindelig ejerbolig/villa.

Der er ikke langt til skønt grønt område med en lille sø. Ligesom der heller ikke er langt til skole, banegård, Jelling friluftsbad og indkøb.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.