SKAL LIVINGDAY SÆLGE DIN BOLIG ?

Livingday er det alternative og trygge valg af ejendomsmæglerpartner. Sælg gennem Livingday og oplev et personligt salg, hvor du bliver sat i centrum og salgsarbejdet er skræddersyet til din bolig.

Vi laver sammen med dig en handlingsplan for salget af din bolig, og tager dig med på et eventyr, hvor Livingday guider dig trygt igennem alle faserne i salget af din bolig.

Vi reducerer dine omkostninger, og er derfor altid billigst på salæret. Vi har en stor platte af muligheder for markedsføring, bl.a. intelligent annoncering på de Sociale Medier (LivingMatch), boligfilm samt annoncering på alle sædvanlige boligsites f.eks. Boligsiden.dk, Boliga.dk, Home.dk, Danbolig.dk, EDC.dk. Du vælger selv, hvad du har lyst til.

Vi vil gerne have, at du anbefaler os til andre, så vi lægger vægt på, at du er velinformeret og har fået opfyldt dine forventninger og ønsker til handlen og til din ejendomsmægler. Anbefaler du en kunde til os, som derefter sætter sin bolig til salg hos os, giver vi dig et gavekort. Læs mere om ambassadør for Livingday. Klik her.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 76 400 282 for en gratis og ordentlig salgsvurdering af din bolig, der kan blive begyndelsen på et spændende samarbejde. Klik her.