VELKOMMEN TIL LIVINGDAY

 LIVINGDAYS UNIVERS - Livingday er det alternative og trygge valg af ejendomsmæglerpartner. Sælg gennem Livingday og oplev et personligt salg, hvor du bliver sat i centrum og salgsarbejdet er skræddersyet til din bolig. Livingday er et selvstændigt og personligt ejet ejendomsmæglerfirma, der er aktivt, professionelt og troværdigt. Vi har et markant og stilfuldt brand, der gør os synlige og attraktive. Vi har 25 års erfaring indenfor salg af boliger i Vejle og opland.

LIVINGDAYS MÅL er, at sælge din bolig bedst og hurtigst muligt - med færrest mulige udgifter for sælger. Livingday er fri og uafhængig, vi har ikke udgifter til store ejendomsmæglerkæder, tv-reklamer og store showrooms, men vi har byens laveste salær, den bedste service og de mest tilfredse kunder. Se priser, klik her

HOS LIVINGDAY KAN VI SELV, vi er frie, vi fokuserer på salget af din bolig, og tvinger dig ikke ind i et stort finanssamarbejde hvor alle mulige interesser har større betydning end salget af din bolig.

KUNDERNES TILFREDSHED VEJER MERE END SALÆRET - Vi vil gerne have, at du anbefaler os til andre, så vi lægger stor vægt på, at du er velinformeret og har fået opfyldt dine forventninger og ønsker til handlen og til din ejendomsmægler.

GRATIS SALGSVURDERING - Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 76 400 282 for en gratis og ordentlig salgsvurdering af din bolig, der kan blive begyndelsen på et spændende samarbejde. Det er den rigtige pris der får boligen solgt. Det handler om seriøsitet. Bestil vurdering, klik her.

MARKEDSFØRING - Livingday har den flotteste og mest brugervenlige hjemmeside, som masser af kunder besøger hver dag. Vi har en stor produktplatte til markedsføringen af din bolig. Du kan tilvælge bl.a. boligfilm og intelligent markedsføring på de sociale medier.

-Fordi ikke alle ejendomsmæglere er ens!