Med mere end 25 år på bagen……

Manja Mikeli, indehaver af Livingday:

Det er skønt at være ejendomsmægler i Vejle!

Jeg har været ejendomsmægler i mere end 25 år, og jeg er så glad for mit job. De mange års erfaring på boligmarkedet giver mig en stor viden, og jeg vil så gerne dele ud af den! Kunderne hos os drager stor fordel af, at jeg har et grundigt lokalkendskab, kan min ejendomsjura og er meget pertentligt med mit arbejde. Samtidigt møder jeg, i mit job, så mange søde mennesker. Glade og tilfredse kunder er noget, vi samler på hos Livingday. Jeg bliver ofte kontaktet af kunder, der er blevet henvist til mig af tidligere kunder. Udover erfaring og kendskab, får kunderne jo også byens laveste salær!!! Jeg kommer gerne ud og laver en gratis salgsvurdering af din bolig. Så ring allerede i dag til mig på tlf. 26 83 08 83.

Manja Mikeli.

September 2018