Købere på vej til din bolig

 

Kontakt dem via intelligent annoncering på Facebook, Twitter og Instagram.

Der er nye medievaner i markedet. Vi anbefaler derfor intelligent annoncering på de sociale medier som et supplement til den traditionelle markedsføring. Livingday har markedets mest præcise og målrettede annoncering på de Sociale Medier – vi kalder det: LivingMatc

Det smarte ved LivingMatch, at der defineres et unikt køberpotentiale til den enkelte ejendom, hvilket gør det muligt at målrette annonceringen til specifikke brugere på Facebook, Twitter og Instagram. Annoncerne placeres på brugerenes sociale “væg” og antallet af visninger styres af løbende målgruppematch samt af kliks, likes, delinger og kommentarer.

LivingMatch fungerer ved, at der opsamles brugerinformation - fakta og adfærd - via trafik på Google og Facebook. Herudfra defineres den potentielle målgruppe af aktive, overvejende og passive købere til netop din bolig.

LivingMatch har opsigtsvækkende resultater. Når du bruger LivingMatch mangedobles antallet af besøgende på din bolig. Vi oplever, at eksponeringen stiger med op til 13 gange den ”normale” trafik. Kontakt os for nærmere information og priser.