Hvad er en uafhængig ejendomsmægler?

De fleste ved, at en uafhængig ejendomsmægler betyder, at der ikke er samarbejde mellem mægleren og pengeinstitutterne. Men hvad betyder det reelt for dig som sælger? Det vil vi se nærmere på her i oplægget.

De fleste ejendomsmæglere er en del af et kædesamarbejde og er ofte ejet af banker eller realkreditinstitutter. Mægleren samarbejder derfor med banken, realkreditinstituttet og et forsikringsselskab. De henviser kunder og modtager provision for de accepter kunden giver ude hos samarbejdspartnerne. Det betyder, at du som kunde, ikke kan være sikker på at få en uvildig rådgivning. Hverken hos ejendomsmægleren eller i banken. Provisionen mellem samarbejdspartnerne gør, at de vil forsøge at få kunderne til at benytte lige netop deres mægler, bank, realkreditinstitut eller forsikringsselskab (herunder valg af byggesagkyndige til udarbejdelse af rapporter).

For dig som boligsælger, kan det komme til at betyde:

- højere salær til din ejendomsmægler

- dyrere tilstandsrapport, eltjek, energimærke og ejerskifteforsikring

LIVINGDAY er en uafhængig ejendomsmægler. Vi har ingen samarbejdspartnere, og modtager ikke provision. Du kan som boligejer hos LIVINGDAY regne med, at vi kun har fokus på at sælge din bolig, så du er sikret den bedste og billigste bolighandel. Vi er ikke top-styret og lytter 100% til dine ønsker.

Vi er meget stolte af, at have byens mest tilfredse kunder. Tilfredsheden sammen med vores uafhængighed, vores lave salær og høje afslutningsprocent gør LIVINGDAY til manges foretrukne mægler.

Vi vil også gerne hjælpe dig. Ønsker du en gratis salgsvurdering kan du kontakte os på tlf. 76 400 282.

Manja Mikeli, LIVINGDAY

20.11.2020