Godt gang i salget af parcelhusgrunde i Vejle!

Godt gang i salget af parcelhusgrunde i Vejle!

Der er godt gang i byggeriet af nye parcelhuse i Vejle - både de kommunale og de private. Allerede ved udgangen af oktober 2018 havde Vejle Kommune solgt lige så mange grunde som i hele 2017 - nemlig 72 parcelhusgrunde.
Vejle Kommune har i 2018 udbudt nye udstykninger i både Jelling, Skibet, Smidstrup, Uhrhøj og Vinding, og flere grunde i Børkop og Give er på vej.

- Salget går godt, og det er især områderne Vinding, Uhrhøj, Børkop og Skibet, der er populære. Men de mere landlige udstykninger sælger også, fortæller erhvervsguide Mette Harbo Linee. Der har for eksempel lige været 8 grunde i udbud i Smidstrup, og de 4 grunde er solgt.

Ved nye udbud holder Vejle Kommune "Åben skurvogn", og det tiltrækker altid mange potentielle købere.

- Det var også tilfældet i Smidstrup, og kommentaren fra en af de fremmødte var, at "vi vil ud på landet og bo, hvor der er fred og ro, og det får vi i Smidstrup", fortæller Mette Harbo Linee.

Vejle Kommune har udstykninger i stort set hele kommunen. Lige nu er der godt 100 ledige kommunale grunde på salgslisten. Og hvis der ikke er kommunale grunde i et område, er der typisk private aktører, der udbyder grunde.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med salget, og vi har indtil videre solgt 72 byggegrunde i år. Sidste år landede vi på netop 72 grunde, så vi kommer op på et højere antal i år. Det skyldes selvfølgelig også, at vi har fået flere grunde til salg i attraktive og efterspurgte områder, oplyser Mette Harbo Linee.

- 10 grunde i Skibet har lige været i udbud. Vi fik solgt 7 grunde, og der var endda borgere, der havde budt, men som det ikke lykkedes at få drømmegrunden, understreger erhvervsguiden.

De sidste 3 grunde sættes til salg i 2. budrunde. Læs mere på www.vejle.dk

Af Tommy Blindkilde, 20. november 2018