God salgsrådgivning fik solgt en villa, der havde ligget stille i 3,5 år

Nogen gange får Livingday boligemner ind, som har været til salg ved en anden mægler. I dette tilfælde havde en villa i Ølholm været til salg i 3,5 år, uden at der var fundet en køber. Der kan være mange grunde til lange liggetider, men hos Livingday gør vi et stort arbejde ud af at rådgive sælger, så man får optimeret mulighederne for et salg.

Ejeren af Ølholm villaen hjalp vi derfor med gode råd, så boligen blev salgsklar. Det var råd såsom at få udbedret sokkelrevner og fugeskader, der var noget af det første, man så fra indkørslen. Opsætning af lamper i de mørkere rum, fældning af et træ der stjal lys på terrassen, opfriskning med maling og lidt havearbejde. Alt sammen for at forbedre helhedsindtrykket for potentielle købere. Det øgede hyggen og gjorde boligen frisk og indflytningsklar.

Nu var boligen klar til at få taget nye flotte fotos, og vi kunne gå i gang med de første fremvisninger. Ikke længe efter stod vi med 2 interesserede købere, og kunne derfor sælge boligen til den udbudte pris. Det var en dejlig situation for os og for sælger.

Alt dette kunne lade sig gøre, fordi der hele vejen igennem var en god dialog mellem Livingday og sælger, så alle var enige om det næste skridt i salgsprocessen.

”Jeg har været utrolig glad for mit mægler-skifte til Livingday. Endelig følte jeg, at der skete noget. Der har været en god dialog med dem under hele forløbet, og vi fik mange gode ideer med på vejen, for at hjælpe salget på vej” oplyser A. Henriksen. Boligsælger i Ølholm.

Det er vigtigt, at ejendomsmægleren også forstår at sætte sig ind i de forskellige køberes ønsker og behov – og det gør vi hos Livingday. Vi kan hjælpe en køber med at se mulighederne i boligen, fremfor begrænsningerne. Vi kan tage en dialog med dem omkring indretning af rum, evt. omforandringer af boligen, så den passer til deres behov.

  • Vil du også gerne undgå, at dit hus kommer til at ligge for længe uden interesserede købere? Så se mere om muligheden for at få solgt din bolig, og det endda til Vejles laveste salær, her – Link

Eller ring direkte til Livingday på 76 400 282 og hør hvad vi kan gøre for dig og din bolig.

Livingday, 17. oktober 2018