FORÅR ER FORNYELSE OG FORÅR ER HUSSALG

Efter en blæsende og regnfuld marts er det skønt, når fuglene igen pipper lystigt og solen skinner. Når alt spirer, og haverne bliver grønne og farverige med blomster og knopper i træer og buske, er det ideelt at sælge sin bolig.

Foråret er ofte det tidspunkt på året, hvor folk laver nye beslutninger og planer. Der kan være helt nærliggende grunde til, at disse også kan have indflydelse på boligsituationen og dermed boligmarkedet. Måske kommer der en lille ny til verden, som I mangler plads til? Måske bliver den ældste i børneflokken student og skal have en studielejlighed? Måske er I efter mange år i familievillaen parate til en mindre senior-bolig?

Alle de ændringer i livet mærker vi hos Livingday hver dag fra kunderne – og oftest i foråret. Lige nu er boligsalg og køb endda ikke kun godt pga. af foråret, men også fordi der er en historisk lav rente på kun 1,5 %. Det er altså blevet meget billigt at låne penge til en ny bolig, og fordelagtigt at sælge sin bolig.

LIVINGDAY´s meget korte liggetider viser også tydeligt et godt og dynamisk boligmarked. Vi er i den situation, at vi faktisk mangler alle typer af boliger i Vejle og omegn til vores købsparate kunder.

Kigger man på Boligsidens oplysninger om ejendomsmæglerne i 7100 Vejle, kan man se, at LIVINGDAY har den højeste afslutningsprocent med 83%. Vi er meget stolte, for det viser jo tydeligt, at man ikke behøver at være den største mægler i byen, for at være den bedste. Så vil du have solgt er chancen størst hos LIVINGDAY.

Tænker du på at gribe foråret og sælge din bolig – så vælg den mægler, der gør det bedst og billigst. Vi har byens laveste salær, samt den højeste kundetilfredshed på Boligsiden i 7100 Vejle - købere og sælgere har her gennem det seneste år givet LIVINGDAY 9,9 ud af 10 i kundetilfredshed.

Vi tilbyder altid en gratis salgsvurdering af din bolig – og giver dig gerne gode salgsråd med på vejen.

Ring til LIVINGDAY på tlf. 76 400 282, og hør hvad vi kan gøre for dig og dit forårs-salg.

 

Glade forårshilsner fra LIVINGDAY

21. marts 2019