3 gode grunde til at sælge bolig nu!

Efter flere måneder med Corvid19 kan vi nu kigge tilbage på et ustoppeligt boligmarked. Det har trodset alle eksperter, der i marts måned spåede om en ny boligkrise, og blev i stedet til et rekordsalg. Endda med stigende boligpriser.

Fra 1. januar til udgangen af oktober måned er der på landsplan solgt 88.046 boliger. Det overgår hele sidste års rekordsalg med 190 boliger. Der er altså en meget god chance for, at vi runder en ellers hidtidig uopnåelig grænse på 100.000 bolighandler inden året er omme.

Gennem længere tid har det især været salget af villaer, rækkehuse samt sommerhuse, der har trukket overskrifter. Men på det seneste er salget af ejerlejligheder steget markant.

Lige nu er der 46.781 boliger og helårsgrunde udbudt til salg i Danmark. Det er de laveste antal i 15 år.

Sidst udbuddet var i den lave ende, var tilbage i efteråret 2007 – før finanskrisen – hvor de køberinteresserede kunne vælge mellem 65.000 boliger. I en tid hvor købelysten er stor, så gør det lave udbud af boliger, at ejendomsmæglerne mangler varer på hylderne.

Faktisk kunne ejendomsmæglerne sælge flere boliger, end de får ind til salg. Der er mange eksempler på, at der er flere købere til den enkelte bolig.

Går du i salgstanker er der altså 3 meget gode grunde til at sælge nu:

1 – Stor efterspørgsel på boliger på grund af det lave udbud.

2 – Stigende boligpriser da markedet er på sælgers banehalvdel.

3 – Hurtigt salg med få liggedage.

Hos LIVINGDAY hjælper vi dig trygt i mål med dit boligsalg. Det hele begynder med en gratis salgsvurdering af din bolig. Vi kan kontaktes på tlf. 76 400 282.

Manja Mikeli, Livingday

18.11.2020